Word jij de Paasbaas van 2024?

Hé stelletje paasbazen! 🐰

Na het succes van vorig jaar zijn we dit jaar weer terug met de Avior paaseieren actie!
We vragen jou weer uit je holletje te komen en de straat op te gaan om zo weer voor een mooie opbrengst voor de club te zorgen!

Wat moet je doen?
Ga langs je ouder(s), familie, vrienden en buren en probeer zoveel mogelijk van die overheerlijke chocolade paaseitjes te verkopen (Zakjes bevat 200 gram massief gemengde paaseitjes en kosten € 2,50 per zakje). Noteer de bestellingen op je bestellijst (ook onderaan het bericht te downloaden). Heb jij je lijst vol? Download en print dan de volgende lijst.

Heb jij de egg-factor en verkoop jij de meeste zakjes. De vijf best verkopende jeugdleden en het best verkopende seniorenteam winnen leuke prijzen, dus doe je best om zoveel mogelijk zakjes te verkopen!

De ingevulde formulieren kan je inleveren tot en met zaterdag 9 maart. Dit kan door een afbeelding van de bestellijsten te maken of te scannen en deze te mailen naar evenemententeam@vv-avior.nl. Een DM op instagram kan ook (evenemententeam_avior). De bestellijsten zullen binnenkort ook in de kantine komen te liggen.

Zakjes met paaseitjes ophalen
Op zaterdag 16 maart kan je jouw bestelling ophalen tussen 10.00 – 16.00 in ons Home of Avior. Je kan contant betalen, maar onze voorkeur gaat naar pinbetaling. Het is handig om een tas of doos mee te nemen (zeker als je gaat voor het best verkopend jeugdlid!).

Geniet nog even van je winterslaap en tot gauw! 🐰

Documenten

Bestand Beschrijving
png Paaseieren bestellijst voorkant
png Uitleg Paasei actie