Partner worden

Partner zijn van Avior betekent scoren op meerdere vlakken. Met ruim 700 leden zijn wij een van de grootste volleybalverenigingen van Nederland. Door het grote aantal teams bereiken wij ook een veelvoud aan geïnteresseerde supporters. 

Uw bedrijf en activiteiten komen onder de aandacht van onze leden en andere relaties. Via de website, nieuwsbrief, sociale media en uw eigen sponsorbord/doek in sportcomplex De Scheg. En heeft u een bijzondere wens waar u onze leden voor in wil zetten? Neem dan contact op!

Speciaal voor zakelijke relaties en partners is er de Avior Businessclub. Als lid van de Avior Business Club krijgt u toegang toegang tot leuke en leerzame netwerkevenementen. Persoonlijke, zakelijke en sportieve groei staat hierin centraal. Niet bang voor een sportieve uitdaging? Jaarlijks organiseert Avior het Bedrijvenvolleybaltoernooi. Ruim 50 bedrijven strijden in vier avonden voor de prijzen. 

Vanaf € 250 bent u al partner. Meer informatie? Stuur dan een e-mail naar pr@vv-avior.nl of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Wij hebben diverse mogelijkheden. Geef hier aan over welke sponsor-optie u meer informatie wil. Dan nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken.