Kleding bij Avior

Bij Avior spelen we in een nieuwe uniforme kledinglijn; een wedstrijdshirt en een broek. Deze kleding wordt door de vereniging aangeschaft voor een periode van drie jaar en tijdens deze periode mogen competitiespelende leden gebruik maken van deze kleding. Voor het beheer van de kleding en alles wat daar omheen bij komt kijken is een kledingcommissie actief. Deze is te bereiken via kledingcommissie@vv-avior.nl. 

Kledingmaten doorgeven via de website

Iedereen wordt automatisch gemaild naar het e-mailadres dat bij ons bekend is met de vraag de voorkeur kledingmaat van zowel shirt als broek door te geven. Met deze informatie kan tijdens het inpakken van de tassen zoveel mogelijk rekening gehouden worden. 

Verantwoordelijkheden en reglement

De kledingcommissie is verantwoordelijk voor het aanschaffen en verspreiden van de kleding richten de teams. De teams (trainers/coaches/aanvoerders) zijn verantwoordelijk voor het onderhouden van de kleding op de juiste wijze. Bij het ophalen van de kleding aan het begin van het seizoen wordt de persoon die de kleding komt halen gevraagd om namens het team een kledingcontract te ondertekenen. Hierin staat opgenomen hoeveel kleding aan het team wordt uitgeleend, alsmede een verwijzing naar het kledingreglement. Hierin staat onder meer de wijze waarop de kleding gebruikt en onderhouden dient te worden.

Verenigingskleding

Naast de uniforme wedstrijdkleding is het mogelijk om zelf verenigingskleding te bestellen via de webshop.

Webshop

Nog even geduld, de nieuwe webshop komt binnenkort online.

Sponsoring

Sponsoring van teams in de vorm van teamkleding verloopt via de sponsorcommissie