1e Avior zitvolleybaltoernooi

Zondag 26 juni zijn jullie van harte welkom om te komen kijken en mee te doen bij het zitvolleybaltoernooi van Avior. Unieke gelegenheid om het Nationaal damesteam te zien spelen. De wedstrijden starten om 13:30 en de prijsuitreiking is om 17:30.

Avior nodigt iedereen uit om aanstaande zondag naar De Scheg te komen. Vanaf 13:30 start het fluitsignaal van het 1e zitvolleybaltoernooi in de regio. Ons eigen team neemt het op tegen Allvo (Almere), Spaarnestad (Haarlem) en daagt het Nederlands Paravolley damesteam uit om te laten zien wat ze kunnen.

Ons Home of Avior is vanaf 12:30 geopend en als bezoeker kun je niet alleen komen kijken, maar ook meedoen. Je kan zelf ervaren hoe het is om te zitvolleyballen, er wordt spikeball gespeeld of je kan een lekker potje tafeltennissen of badmintonnen.

Deze 4-kamp markeert de afronding van een seizoen waarin, ondanks corona, het zitvolleybal enorm is gegroeid in Deventer en de start van een seizoen, waarin Avior voor het eerst deelneemt aan de nationale competitie. En voor degene die het (nog) niet weten; Edwin Timmerman, trainer en jarenlang verbonden aan Avior, is speler in het Nationale Herenteam, die net als de dames van 1 t/m 3 juli spelen op het Dutch Tournament in Assen. 

Tot zondag