Sportstars volleyballers niet met legen handen naar huis!

Vandaag was alweer de laatste volleybalclinic van het Sportstars programma in Deventer. Altijd spannend als je ouders of opa/oma mogen meekijken wat je allemaal geleerd hebt. Zijn 3 x een uur trainen voldoende om volleybal onder de knie te krijgen? Nee, maar deze ‘stars’ hebben wel de basis geleerd en gedaan en dat met veel enthousiasme. Toetsen, opslaan, vangen en gooien, doordraaien; zomaar een aantal volleybaltechnieken die ze geleerd hebben.

Avior heeft de kinderen niet met lege handen naar huis laten gaan; naast de oefenbal, hebben de kinderen een rugtasje met water en hun favoriete snoep/chips meegekregen. Oh ja, tijdens de training hebben ze natuurlijk gezond gegeten!

Volleybalvereniging Avior doet mee aan het Sportstars programma in Deventer, omdat wij het belangrijk vinden dat ieder kind de mogelijkheid heeft en krijgt om te bewegen en te sporten. Kijk dan ook zeker op de website sportindeventer.nl voor andere clinics. Is volleybal de sport waar uw kind enthousiast van wordt? Meldt uw zoon/dochter dan aan voor onze proeftrainingen via https://vv-avior.nl/proeftraining/