Marc Donker start 1 juni a.s. als nieuwe professional bij Avior

Marc Donker is geen onbekende van de vereniging. Hij geeft al vele jaren training bij Avior en haar voorgangers, op verschillende niveaus, zowel aan jeugd als aan de senioren. En sinds vorig jaar is hij ook trainer van de zitvolleyballers. Dat blijft hij doen.

Vanaf 1 juni a.s. start Marc ook als professional bij Avior. Hij neemt veel ervaring mee als professional bij andere Set-up clubs m.n in de Achterhoek. We zijn als Avior blij dat Marc bij ons komt werken en dat hij (deels) de taken van Martijn Wielhouwer en Marc de Haan over gaat nemen. Marc Donker start op 1 juni 2024 en werkt ca 12 uur in de week voor ons. Zijn eerste klus zal zijn om de openingsdag te organiseren samen met de verschillende commissies om het nieuwe seizoen 2024-2025 goed te beginnen.

Na 4 jaar stopt Martijn Wielhouwer als onze verenigingsmanager. Hij is in die tijd betrokken geweest bij o.a. het opstarten van de Set-Up club, de jaarlijkse Koningsspelen, verschillende volleybalclinics in wijken en op scholen in Deventer en het ondersteunen van de verschillende commissies o.a. als het gaat om communicatie.

Na 2 jaar stopt Marc de Haan als onze technisch specialist/trainingsbegeleider. Hij heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met trainersbegeleiding op individueel niveau, maar zeker ook voor grotere groepen in de vorm van workshops voor trainers. Daarnaast heeft Marc ook het Breed Motorisch Opleiden (BMO) gebracht naar Avior.

Gelukkig gaan beide mannen niet weg bij Avior. Martijn geeft al enkele jaren training bij niveau 2 en 3 van de CMV en dit blijft hij ook doen. Daarnaast gaat hij training geven aan Heren 4 promotieklasse. Marc de Haan is en blijft trainer van dames 1.