Inspirerende workshop over pubers trainen

Afgelopen donderdag 25 mei gaf Ine Klösters van de Volleybal Academie het eerste deel van de workshop Pubers trainen is een vak. Een mooi aantal trainers van Avior en een aantal clubs uit de regio Salland werden geïnspireerd door de theorie, praktijkverhalen en oefeningen die Ine met veel passie ten toon spreidde. Ook de ervaringen en ideeën van de trainers onderling werd door de deelnemers zeer gewaardeerd. Voor de zomer wordt nog een 2e deel van de workshop gepland waarin we nog meer de diepte én de praktijk in gaan om onze trainers met nog meer plezier de jeugd te laten trainen in een positieve en veilige volleybalomgeving.

Kon je er niet bij zijn of vind je het een interessant thema? Hieronder een tweetal links naar de onderwerpen die aan bod zijn gekomen.
Pubers trainen
Inzichten van goed trainerschap

Avior organiseert het 2e deel van deze workshop naar verwachting eind juni, begin juli. Mocht je interesse hebben en er is ruimte? Stuur dan een e-mail naar marc.dehaan@vv-avior.nl. Voor gediplomeerde trainers zijn er licentiepunten te verdienen.