200 kilo paaseieren om te vullen!

Wij zijn als evenemententeam al helemaal in de paasbaasstemming! Afgelopen week hebben we ruim 200 kilo aan paaseitjes naar Pluryn gebracht, waar cliënten voor jullie de zakjes weer gaan vullen (Pluryn is een organisatie, die zowel jongeren als volwassenen ondersteunt bij het vergroten van hun kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving). Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee, maar we worden nog blijer als al deze zakjes verkocht gaan worden!. Hoe mooi zou het zijn als we meer zakjes verkopen dan vorig jaar? (in 2023 hebben jullie 1.250 zakjes verkocht).

Wat moet je hiervoor doen? Ga met je bestellijst langs bij je ouders, familie en buren (of je eigen volleybaltrainer) en vraag of ze 1 (of meerdere) overheerlijke paaseitjes willen kopen. Ze kosten € 2,50 per zakje en daarvoor krijgen ze 200 gram gemengde paaseitjes.

Bestellijsten zijn onderaan deze pagina te downloaden. Zorg ervoor dat je je bestellijst uiterlijk zaterdag 9 maart inlevert. Dit kan door een afbeelding van de bestellijsten te maken of te scannen en deze te mailen naar evenemententeam@vv-avior.nl. Een DM op instagram kan ook (evenemententeam_avior).

Wie heeft de egg-factor en verkoopt de meeste zakjes? De vijf best verkopende jeugdleden en het best verkopende seniorenteam winnen leuke prijzen, dus doe je best om zoveel mogelijk zakjes te verkopen!