Easy Office Online 

Waarvoor kan jij bij Easy Office Online terecht?

Om je bedrijf goed te laten functioneren heb je perfect werkende ICT nodig. Altijd. Punt. Onze professionals werken niet alleen voor je, maar vooral met je. En dat is wel zo prettig. 

Vanaf het allereerste begin in 2011 combineren de broers Eddie en René Metz hun kennis van IT en ondernemerschap met persoonlijke aandacht voor klanten en collega’s. Nu staat er een heel team aan professionals dat met dezelfde passie en plezier samenwerkt om onze klanten te helpen. 

Hoe ziet de samenwerking eruit

Easy Office Online verzorgt sinds 2021 de ICT van Avior. Door het werken met Office 365, werken de commissies binnen Avior veel beter samen en het delen en samenwerken aan documenten die van belang zijn voor de vereniging is veel eenvoudiger geworden. Easy Office Online verzorgt jaarlijkse workshops voor onze vrijwilligers en bieden een laagdrempelige helpdeks voor onze vrijwilligers.  

Wij helpen jou en de club

Onze deur staat altijd voor je open. Digitaal én in de echte wereld. We zijn professionals, maar spreken tegelijkertijd begrijpelijke taal. Ingewikkelde termen zie en hoor je niet. 

Contact

0570-760670
info@easyofficeonline.nl