Word jij de Paasbaas van 2023?

Na twee jaar is het weer tijd voor de GROTE chocolade paaseitjes actie van Avior!🐰
Probeer zoveel mogelijk zakjes met paaseitjes te verkopen. Het zijn gemixte chocolade-eitjes in een zakje van 200 gram en kosten € 2,00 per zakje.

Heb jij de egg-factor en verkoop jij de meeste zakjes? De vijf best verkopende jeugdleden en het best verkopende seniorenteam winnen leuke prijzen, dus doe je best om zoveel mogelijk zakjes te verkopen!

Wat moet je doen?
Ga langs je ouders, familie, vrienden en buren en probeer zoveel mogelijk zakjes te verkopen. Noteer de bestellingen op je bestellijst (onderaan dit bericht te downloaden). Heb jij je lijst vol? Download en print dan de volgende lijst.

De ingevulde bestelformulieren kan je inleveren tot uiterlijk 12 maart a.s in de Avior brievenbus (buiten op het terras van de kantine). Je kan natuurlijk ook een foto maken en deze sturen naar evenemententeam@vv-avior.nl

Zakjes met paaseieren ophalen
Op zaterdag 25 maart a.s. kan je jouw bestelling ophalen tussen 10.00 en 16.00 in de kantine. Je kan zowel met pin of contant betalen. Het is wel zo handig om een tas of doos mee te nemen als je veel zakjes verkocht hebt.

Succes met de verkoop en mail ons als je vragen hebt via evenemententeam@vv-avor.nl