We mogen weer!

De volleybalcompetitie gaat weer van start met publiek op de tribune. Wat een fijn nieuws! Want dit betekent zoals het er nu uitziet, dat we de competitie af kunnen maken. We spelen dan wel langer door dan normaal het geval is. Heb je vragen of opmerkingen over je eigen wedstrijden, stuur dan een e-mail naar wedstrijdsecretariaat@vv-avior.nl

Er zijn nog wel steeds maatregelen waar we ons aan moeten houden. Deze maatregelen zijn:

  • Een coronatoegangsbewijs (CTB) is nodig voor iedereen in de seniorenteams vanaf 18 jaar en ouder. Op trainingsavonden organiseer je dat in het team. Op de vrijdagavond en op zaterdag staat er bij De Scheg iemand bij de voordeur die de CTB controleert.
  • Het mondkapje is verplicht in alle publieke binnenruimtes, ook als een CTB geldt.  Dit betekent dus in de sporthal, op de tribune en in de kantine. Ga je sporten, of ga je zitten, dan mag het mondkapje af.
  • Houd je aan de basisregels. Heb je klachten? Dan blijf je thuis!!  

De kantine gaat ook weer open. Wel met een beperkte hoeveelheid zitplaatsen op 1,5 meter. Dat betekent ook dat we rekening met elkaar moeten houden. Gun de teams die na jullie team een wedstrijd spelen, ook een drankje in de kantine. De eindtijd van de kantine is 22.00 uur.

Veel plezier met de komende wedstrijden! En tot snel in de hal!

Met sportieve groet,

Namens het Algemeen Bestuur

Jeanette Lezwijn, voorzitter Avior
voorzitter@vv-avior.nl