Trainers gezocht!

Vacature: Trainer Volleybalvereniging Avior 

Ben jij gepassioneerd over volleybal? Heb je een onstuitbaar enthousiasme voor het spel? Wil je deel uitmaken van een bloeiende gemeenschap van sportliefhebbers? Dan is dit jouw kans om onze vereniging te versterken! 

Avior, een toonaangevende volleybalvereniging met een indrukwekkend ledenbestand van ongeveer 680 enthousiaste spelers, zoekt een of meer gedreven trainer(s). Wij zijn een vereniging met vertegenwoordigende teams op alle niveaus vanaf eerste divisie en lager, die draait om spelvreugde en prestatiegerichtheid, en we zijn vastberaden om te groeien en te excelleren op alle niveaus. 

We zijn specifiek op zoek naar een trainer die ons herenteam 1 en een trainer die ons herenteam 4 kan begeleiden en inspireren naar nieuwe hoogten. Het zijn teams die streven naar zowel competitief succes in de eerste divisie, en mogelijk zelfs in de topdivisie, als naar ontwikkeling en plezier in de eerste klasse. Er is een breed scala aan uitdagingen en kansen om je tanden in te zetten. 

Wat we zoeken: 

  • Een trainer met passie en toewijding voor het spel, die spelers kan inspireren en motiveren. 
  • Ervaring in het coachen op hoog niveau in competitieve volleybalcompetities. 
  • Het vermogen om een ​​omgeving te creëren waarin spelers zich kunnen ontwikkelen en excelleren, individueel en als team. 
  • Communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met spelers, staf en het bestuur van de vereniging. 

Wat we bieden: 

  • Een dynamische en stimulerende omgeving binnen een van de grootste volleybalverenigingen in de regio. 
  • Een kans om te werken met gemotiveerde spelers die zich inzetten voor succes en plezier in het spel. 
  • Ondersteuning van het bestuur en andere stafleden om jouw en onze visie en doelen te realiseren. 
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei in een bloeiende sportgemeenschap. 

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Wil je deel uitmaken van ons gepassioneerde team en bijdragen aan de groei en het succes van Avior? Aarzel dan niet om ons te contacten! 

Heb je nog vragen over deze functie, dan kan je contact opnemen met Leon Hendrikx (vz Senioren TC, leon.hendrikx@vv-avior.nl of 06-20078102). Laat ons weten waarom jij geïnteresseerd bent en wat jij ons te bieden 
hebt. Mail dit naar eerdergenoemd mailadres, dan plannen we een 
afspraak. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan een fantastisch volleybalseizoen 2024/2025 en verder!