Trainers café op 13 november a.s.

In de Week van de Motoriek organiseert Volleybalvereniging Avior op zondag 13 november a.s. voor trainers en overige geïnteresseerden een kennisbijeenkomst over de ‘Psychologie van sportblessures en herstel’. De meeste trainers hebben ieder seizoen wel te maken met blessures. Vervelend voor de sporter natuurlijk maar vaak ook voor jou als trainer. Als trainer speel je een grote rol in het ondersteunen van geblesseerde sporters. Wil je weten hoe je dit zo goed mogelijk kan doen? Sportpsycholoog, en auteur van het boek Leren Revalideren, Yara van Gendt neemt je mee in de wereld van Leren Revalideren en reikt je tools aan om je sporter én je team sterker van een blessure terug te laten komen.  

Voor deze bijeenkomst nodigen we graag alle trainers en overige geïnteresseerden in Deventer én omgeving uit omdat we graag bouwen aan een sterker sport- en beweegnetwerk in de regio.  

Het programma is als volgt:

13:30: inloop (koffie &thee)

13:35:  welkom en voorprogramma trainersbegeleiding en Breed Motorisch Ontwikkelen

14.00: Yara van Gendt over ‘Leren Revalideren’

16.00: afsluiting & netwerkborrel

Deze kennisbijeenkomst is gratis voor deelnemers, de consumpties zijn voor eigen rekening.  Deadline voor aanmelding is maandag 7 november. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar marc.dehaan@vv-avior.nl. Kan je zelf niet aanwezig zijn? stuur de uitnodiging zeker door naar een collega. Graag tot de 13e!