Schoolvolleybaltoernooi mei 2024

Ivm te weinig aanmelding gaat het scholentoernooi in 2024 niet door!

Terug van weggeweest!; het schoolvolleybaltoernooi. In mei organiseert Avior het schoolvolleybaltoernooi voor leerlingen van de basisscholen in gemeente Deventer. Alle basisscholen in de gemeente hebben de uitnodiging ontvangen om hun teams in te schrijven voor het toernooi. Leerlingen vanaf groep 5 strijden in hun poule om uiteindelijk 1e te worden in de categorie groep 5/6 of groep 7/8. Het toernooi wordt gespeeld volgens de regels van het Cool Moves Volleybal van de Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond).

In het kort:
Datum: mei 2024
Tijd: inloop vanaf 14.30 (finales rond 17.30)
Locatie: sportcomplex de Scheg (grote zaal)
Categorie├źn:
– groep 5/6 (spelregels vanaf CMV niveau 3)
– groep 7/8 (spelregels vanaf CMV niveau 4)
Overige informatie: het toernooi wordt gespeeld met een team van 4 spelers (minimaal 3). De CMV-spelregels zijn onderaan deze pagina te vinden.

Het laatste volleybaltoernooi voor basisschoolleerlingen dateert uit 2020. Met deelname van 200 leerlingen vanuit de verschillende scholen was dit een groot succes. De opkomst, sfeer en het enthousiasme van de kinderen, maakt dat we dit toernooi als Avior jaarlijks willen organiseren. Voorafgaand of na het toernooi, bieden we de scholen de mogelijkheid om in te schrijven op volleybalclinics. Professionele (volleybal)trainers ‘ontzorgen’ de vakdocent en komen op school om de leerlingen te laten sporten en bewegen. Volleybal is de paraplu, maar breed motorisch ontwikkelen is de basis van de clinic.

Voor meer informatie over het schoolvolleybaltoernooi of de clinics; neem contact op met Martijn Wielhouwer via vm@vv-avior.nl

Documenten

Bestand Beschrijving
pdf Aangepaste CMV regels seizoen 2023-2024