Spelregelcafé op donderdag 14 september

Word jij een master in volleybal? … wij dagen je uit!

Optimale spelregelkennis maakt volleyballen voor iedereen leuker; meer duidelijkheid, minder discussies in het veld. En dat bevordert het plezier van iedereen in én om het veld. Om die redenen organiseren wij op donderdag 14 september een Spelregelcafé in de kantine van Avior. Ons Spelregelcafé opent haar deuren om 19:15 uur en duurt maximaal tot een uur of negen. Gezellig en goed als je meedoet, individueel of met je team.

Om je goed voor te bereiden, kun je je kennis testen op www.volleybalmasterz.nl. (heb je nog geen account, dan moet je deze eerst aanmaken). Je vindt er talloze oefentoetsen en uitleg in heldere taal over 15 lastige spelsituaties, die in beeld worden weergegeven. Ook kun je vanaf de site een spelregelboekje in begrijpelijke taal downloaden. Kortom, met Volleybalmasterz.nl leer je op een leuke én handige manier de spelregels beter begrijpen.

Tijdens het Spelregelcafé gaan we met zijn allen proberen het spelregelbewijs te halen. Daarmee mag je ook wedstrijden in de laagste klassen fluiten. De avond is in eerst instantie bedoeld voor de A-jeugd maar ook senioren zijn van harte welkom als ze hun spelregelkennis willen ophalen (of hun spelregeltoets nog moeten halen). Aanmelden is niet nodig!

Vergeet je laptop/tablet/smartphone niet!