Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK)

Ook dit jaar doen wij als vereniging weer mee met het NOJK. Het toernooi waarbij elke vereniging aantreedt met haar sterkste team per leeftijdsklasse. Wij zetten daar graag onze sterkste spelers tegenover om te strijden voor het kampioenschap van Nederland! 

Hoe werkt het NOJK? 

De jeugdleden doen mee in hun eigen leeftijdscategorie. Speel je bij de club bijvoorbeeld in de B-jeugd, maar heb je eigenlijk nog de C-leeftijd, dan doe je mee bij het NOJK C-team. Soms wordt hier een uitzondering op gemaakt, dat bepalen de jeugdcoördinatoren en trainers in overleg met de speler/speelster. 

Het kampioenschap wordt gespeeld in 3 rondes. De speeldata zijn de volgende: 

  • Voorronde:7 januari 2022 
  • Halve finale:25 februari 2022 
  • Finale:8 april 2022 

De uiteindelijke winnaar mag zich een jaar lang kampioen van Nederland noemen! 

Op uitnodiging 

Als technische commissie hebben we een selectie van jeugdleden uitgenodigd. Tijdens de wedstrijden wordt het sterkste team opgesteld. Dat kan betekenen dat je wel meegaat, maar misschien bijna niet of helemaal niet speelt. Echter iedereen die meegaat is belangrijk voor het team!  

Trainingen en oefentoernooi 

Om goed op elkaar ingespeeld te zijn, ga je extra trainen naast de trainingen met je eigen team. En waarschijnlijk doe je ook mee aan een oefentoernooi. Nadere informatie hierover volgt nadat jij je aangemeld hebt. 

Namens de coördinatoren van de JTC en de STC