In memoriam: Hans Gerritsen

Wij ontvingen het droevige nieuws dat op 3 september lid van Verdienste Hans Gerritsen op 65 jarige leeftijd veel te vroeg en totaal onverwachts is overleden.

Hans heeft zich vele jaren ingezet voor de volleybal in Deventer en was betrokken bij de fusie waar uiteindelijk Devolco’88 uit is ontstaan. Binnen Devolco heeft hij zich jaren lang ingezet als penningmeester, heeft hij zich altijd druk gemaakt voor het scholieren volleybaltoernooi, was hij scheidsrechter en begeleide scheidsrechters.

Hij was zeer betrokken bij de Kuip, waar hij tijdens zijn werkzame leven als docent en ook na zijn pensioen o.a. achter de bar werkte en voor velen een bekend gezicht was.

Hans stond altijd voor de volleybal klaar en wij konden altijd een beroep op hem doen. Een mooi mens dat door velen gemist zal worden.

Op vrijdag 9 september is er van 9:30 – 10:30 uur de mogelijkheid om de familie te condoleren en persoonlijk afscheid te nemen van Hans in zijn geliefde De Kuip.

Van 11.00 tot 12.30 uur is er een dienst waarbij we het leven van Hans herdenken, ook in De Kuip. Het samenzijn wordt afgesloten met een borrel, waarna de naasten Hans zullen begeleiden naar het crematorium.

In plaats van bloemen wordt een donatie aan het Long/Astma Fonds (rekening NL50ABNA0575255250 ) of het KWK Kankerbestrijding (rekeningnummer NL23RABO0333777999) op prijs gesteld.

correspondentieadres: Jan Schamhartstraat 17 8121CM Olst

Wij wensen de kinderen, kleinkinderen en alle nabestaanden heel veel sterkte toe.