30 volleyballers bij Sportstars Talent!

Afgelopen dinsdag 16 april waren ongeveer 30 leerlingen uit de groepen 5 & 6 van bassischolen uit de gemeente Deventer te gast bij Avior in De Scheg voor een beweegles volleybal.

Deze activiteit is onderdeel van het breed motorische programma Sportstars Talent dat wordt georganiseerd door Sportbedrijf Deventer, speciaal voor de betere bewegers binnen de gemeente. Veelzijdig bewegen wordt ook door Avior van groot belang geacht om uiteindelijk een goede atleet te worden en je doelsport met zoveel mogelijk plezier uit te voeren. 

Onder de bezielende leiding van onze trainers Martijn, Jeffrey en Mats werden na een veelzijdige warming-up op 3 velden diverse volleybalbeweegvormen beoefend. De deelnemertjes rouleerden met veel enthousiasme tussen Smashball, zitvolleybal en de reguliere variant van volleybal. Zoals gebruikelijk bij Avior was er na afloop ook weer gratis fruit en de uitnodiging om gratis 3x mee te trainen.  

We wensen alle deelnemers alvast veel plezier bij de volgende activiteit en hopen een aantal graag terug te zien in de Scheg.