Eindtoernooi regioteams jeugd zondag 21 april

Zondag 21 april a.s. is het eindtoernooi van alle regionale trainingen in De Scheg. Dit vindt maar eens in de drie jaar plaats. Het toernooi start om 10.00 en de finales zijn van 13.30 tot 14.35. Wij nodigen iedereen uit om te komen kijken en de teams aan te moedigen.

Er doen 24 teams mee! Ongeveer 200 jonge volleyballende jongens en meisjes hebben 20 zondagochtend getraind om te werken aan hun eigen volleybalskills. Met hun trainingsstaf sluiten ze hun seizoen af op een leuke en sportieve manier. Vanuit Avior doen Mila Denkers en Sofie Harleman mee met hun regioteam. Ook Avior meisjes C1 en de CMV teams van niveau 6 van de partij.

Doelen van het toernooi
1. Plezier en sportiviteit;
2. Laten zien wat je geleerd hebt;
3. Resultaat.

Er wordt in zes poules gespeeld; in zaal 5 spelen de CMV-teams en in de grote zaal de ABC-jeugd (zie plattegrond in de bijlage). Het toernooi start om 10.00 en de finales zijn van 13.30 tot 14.35. Hoewel winnen niet het belangrijkste is, is er voor iedere poulewinnaar een flinke taart te verdienen.

In september start het nieuwe seizoen voor de regiotrainingen. Inschrijven kan vanaf eind juni. Meer info is te vinden op regiotrainingen Deventer.

Documenten

Bestand Beschrijving
pdf plattegronden de Scheg