Bedrijvenvolleybal toernooi

Dit jaar organiseert Avior weer het bedrijvenvolleybal toernooi. Na diverse jaren waarin het niet door kon gaan in verband de corona-maatregelen kunnen de Deventer bedrijven het eindelijk weer tegen elkaar opnemen. Dit jaar organiseren wij het voor het eerst in de Scheg!

Je hoeft echt geen volleyballer te zijn om mee te kunnen doen. Dit toernooi draait om sportiviteit, netwerken, humor en plezier!

De competitie wedstrijden worden gespeeld op één van de avonden op maandag 4 juli, donderdag 7 juli of vrijdag 8 juli. Je speelt dus maar 1 avond.

Je geeft een voorkeursdatum aan en wij proberen je op deze avond in te plannen. Mocht het nodig zijn om jullie team toch op een andere avond te plannen dan laten we dit uiteraard van te voren weten en overleggen we of dit uitkomt.

Wij hebben dit jaar vier categorieën waaruit gekozen kan worden.
Dit zijn: heren, dames of gemengd recreatie óf gemengd prestatie.

Heb je moeite met het kiezen van de juiste categorie? Bij gemengde teams moeten er minimaal twee dames in het veld staan tijdens de wedstrijd en als er drie of meer “echte volleyballers” in het team zitten kies je voor prestatie.

Lukt het niet om een compleet team te maken, vraag dan gerust vrienden, buren of kennissen die mee willen doen! Ken je een bedrijf die wellicht ook mee wil doen? Zeg het voort, hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 juni via onderstaand formulier. Na je aanmelding ontvangt je bedrijf een factuur voor het inschrijfgeld van € 50 per team.

De Avior kantine is op alle wedstrijd dagen om 19.00 geopend en je kunt die vinden in de Scheg (Piet Van Donkplein 1 Deventer)

Het bedrijvenvolleybal toernooi is voor iedereen. Als je binnen je bedrijf 2 of meer "ervaren" volleyballers hebt die meedoen, kies dan voor prestatie. Dan blijft het ook voor de minder ervaren spelers leuk. Bij Mix graag tenminste 3 dames in het veld (minder dames: kies voor heren)
Kies 1 van de speelavonden waar je voorkeur naar uit gaat. Wij proberen je op die avond in te plannen en meestal lukt dat.