Leden van verdienste & erelid

07-07-2018

Tijdens de ALV op 26 juni 2018 zijn 6 van onze leden in het zonnetje gezet: Janneke van de Bunt, Ria Pol, Cor Schaaf, Jaap Verdonk en Wilma Wijnbergen zijn benoemd tot lid van verdienst en Ton Simons is benoemd tot erelid. Dit zestal heeft een grote en belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van SVS, DeVolCo’88 en Avior. Met de benoemingen willen wij Janneke, Jaap, Ria, Cor, Wilma en Ton enorm bedanken voor de aandacht, inzet en attentie voor mensen.

• Janneke van Bunt
    In 2008 heeft Janneke de taak als “Contributie-inner” bij DeVolCo’88 overgenomen van Hans Gerritsen. Na de fusie tussen SVS en DeVolCo’88 is Janneke deze taak blijven doen. Janneke heeft deze verantwoordelijke taak altijd met de meeste zorg uitgevoerd; er zijn in die tijd nooit oninbare contributies geweest. Ook is Janneke altijd erg stressbestendig gebleven, want er is altijd een enorme tijdsdruk om de incasso’s op tijd aan te leveren. Al met al heeft Janneke al 10 jaar een erg belangrijke bijdrage geleverd voor de financiële positie van eerst DeVolCo’88 en later Avior.
  • Ria Pol
    Ria is enorm veel jaren wedstrijdsecretariaat bij SVS geweest en heeft daarnaast ook nog vele jaren met veel bezieling de ledenadministratie voor SVS gedaan…kortom…Ria was erg bevlogen bezig met
    * Indeling van competitie
    * Wedstrijdwijzigingen
    * Overleg met afdeling handbal
    * Zaalwacht
    * Scheidsrechters regelen
       en ga zo nog even door.

Ook heeft Ria veel energie gestoken om de voortgang na de fusie op wedstrijdgebied ongestoord te laten verlopen. Bij Avior heeft Ria haar verantwoordelijkheden voortgezet als
    * Coördinator zaalhuur Schalkhaar
    * Wedstrijdsecretariaat Schalkhaar
    * Coördinator Nationale competitie
  •  Jaap Verdonk
    Als pure vrijwilliger heeft Jaap gedurende heel veel jaren zich met ziel en zaligheid ingezet voor eerst SVS en later Avior. Jaap regelde dat alles in Sporthal Schalkaar tot in de puntjes voor elkaar was; de voorbereidingen voor het trainen en het spelen van wedstrijden had Jaap altijd perfect voor elkaar. Speelsters en spelers liepen dan ook altijd met Jaap weg….Jaap was het gezicht van Sporthal Schalkhaar.

• Cor Schaaf
    Hét
    gezicht binnen de recreantenafdeling van DeVolVCo’88 was Cor. Vanaf 2011 heeft Cor alles wat binnen zijn mogelijkheden lag gedaan om het volleybal bij de recreantenafdeling, eerst bij DeVolCo’88 en later bij Avior, tot in de puntjes te verzorgen. Cor maakte zich binnen het bestuur en de Technische Commissie sterk om zaken voor zijn recreanten zo optimaal mogelijk voor elkaar te krijgen. Bevlogen als hij daarbij was, nam hij ook nog de taak van trainer op zich. Cor is erg betrokken bij alles wat er binnen onze volleybalvereniging gebeurt; hij is altijd te zien op de tribune bij wedstrijden en droeg een aantal jaren terug ook een hoofdsponsor voor Heren1 van DeVolCo’88 aan.

• Wilma Wijnbergen
    Wilma heeft zich op meerder zaken verdienstelijk gemaakt voor onze volleybalvereniging. Wilma is jaren actief geweest als scheidsrechter; is notulist geweest bij bestuursvergaderingen en heeft in 2011 de ledenadministratie overgenomen van Jacques Schut. Bij zo’n grote vereniging als DeVolCo’88 en nu Avior hakt dit er voor wat betreft vrijwilligersuren nogal in. Alles heeft Wilma altijd tot in de puntjes voor elkaar, of het nu ’s-ochtends, of ’s-avonds laat moest gebeuren. Wilma zorgde ervoor dat alles voor de vereniging én de leden altijd perfect en op tijd voor elkaar was. Nu wij de grootste vereniging van Nederland zijn heeft Wilma er zorg voor gedragen dat onze ledenadministratie haar taken altijd op tijd kan blijven doen; meerder personen dragen er nu zorg voor; senioren, jeugd en recreanten hebben nu een eigen ledenadministratie. Maar Wilma blijft onze “moeder overste “.

• Ton Simons
    Na zijn koninklijke onderscheiding voor zijn 45 jaar aan vrijwilligersactiviteiten is Ton tijdens de ALV in juni ook benoemd tot Erelid van Avior. Naast jarenlange inzet in diverse functies is hij een onmisbare schakel geweest bij de fusie van SVS en DeVolCo'88 tot Avior. Zijn geordendheid, overzicht en enorme drive maken Ton tot onmisbare vrijwilliger in de vereniging. Helaas voor Avior neemt Ton toch een stapje terug. Goed goan!

In al die jaren hebben deze zes mensen er mede voor gezorgd dat onze volleybalvereniging up-to-date, financieel gezond en goed georganiseerd was. Deze vrijwilligers waren altijd bereid te luisteren naar mensen en verantwoordelijkheid te nemen, acties in gang te zetten zaken op te pakken. Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat SVS, DeVolCo’88 en Avior veel aan hen te danken hebben. Als vereniging zullen we de inzet van drie van hen missen; gelukkig blijven de andere drie zich nog steeds inzetten voor Avior.