Bootcamp vanaf 10 juli

10-07-2017

Succes van bootcamp vorig jaar krijgt vervolg!

Vanaf maandag 10 juli is er weer iedere maandag en woensdag avond de gelegenheid om deel te nemen aan bootcamp trainingen. Slepen met vrachtwagenbanden, kettlebells enz. helpen jou om niet alleen je conditie vast te houden, maar ook om je kracht of snelheid te vergroten. In samenwerking met Dimitri personal coach trainen we van 19.00 uur tot 20.00 uur. Alles wordt in samenwerking met voetbalvereniging Helios georganiseerd en de bootcamp wordt op het sportveld daar gehouden.

Oh ja, dat is extra leuk, want dan kun je daarna nog lekker een partijtje beachen op onze Avior velden! Om de kosten hoef je de bootcamp niet te laten. Deze zijn 1,50 euro per keer. Je moet een tienritten kaart kopen van euro 15,00 en deze laat je dan afstempelen. Wil je eerst een keer komen kijken dan kan dat, maar dan moet je dat wel even tegen Dimitri zeggen. Dus vanaf 10 juli iedere maandag en woensdag bootcamp en beach!