Uitnodiging voor ouders/verzorgers van jeugdleden.

08-11-2015

Beste leden, ouders/verzorgers van jeugdleden,

Zoals waarschijnlijk bekend zijn we op dit moment bezig met een onderzoek naar een fusie tussen SVS Volleybal en DeVolCo’88. Verschillende werkgroepen zijn met veel onderwerpen bezig. De bedoeling is om het onderzoek in december af te ronden. In januari zouden dan de Algemene ledenvergaderingen zich moeten uitspreken.

We vinden het belangrijk om gedurende het onderzoek leden goed te informeren, de gelegenheid vragen te stellen en/of suggesties te doen. Recent hebben we een informatieavond voor leden georganiseerd. Omdat we ons kunnen voorstellen dat bij ouders/verzorgers van jeugdleden vragen leven organiseren we hiervoor een aparte informatieavond, aanstaande donderdag 12 november, aanvang 20.00 uur in de kantine van SVS Volleybal. Deze informatieavond hebben we al eerder aangekondigd in de eerste nieuwsbrief.

Tijdens deze avond zullen we informatie geven over de voortgang van het onderzoek. Natuurlijk is er dan ook de gelegenheid om vragen te stellen en/of suggesties te doen.

We verzoeken je vriendelijk om je via het emailadres svsdevolco@gmail.com aan te melden.  Als je nu al specifieke vragen hebt nodigen we je graag uit om deze ook al bij je aanmelding te stellen.

Met vriendelijke groet,

Sander Brons en John Dommerholt