De JTC stelt zich voor

03-07-2016

Beste ouders en jeugdleden,

Het volleybalseizoen zit er op. De trainingen zijn afgelopen en de zomervakantie staat voor de deur. Tijd om lekker te gaan genieten van de rust. De Jeugd Technische Commissie van Avior is achter de schermen al bezig geweest met de nieuwe teamindeling en volgend seizoen. Het wordt tijd dat we ons eens gaan voorstellen, de JTC bestaat uit:

• Voorzitter Jeugd: Roy Wichink Kruit
  • Trainers Opleider & Talenten Scout: Marco Boelens
  • Coördinator CMV Schalkhaar: Marrit Klomps
  • Coördinator CMV Deventer: Elly Ogink
  • Secretariaat CMV: Ingrid Roeterd
  • Coördinator ABC jeugd meisjes Deventer, Secretariaat ABC jeugd: Nathalie Fransen
  • Coördinator ABC jeugd jongens: Ilse Sluiter
  • Coördinator ABC jeugd meisjes Schaklhaar & Opleidingsteams: Roy Meyer

De bijbehorende foto's zijn te zien in de pdf!

Dit zijn de formele JTC-leden. Gelukkig worden we door een vast team van mensen ondersteund in de uitvoering van onze taken. De Jeugd Technische Commissie (JTC) van Avior is bereikbaar op: jeugd@vv-avior.nl. Als u, nu of in de toekomst, vragen of opmerkingen heeft over jeugdzaken, dan horen wij dit heel graag. Uiteraard mag u ons ook altijd even persoonlijk aanspreken.

Voor degene die het nog niet weten: Zaterdag 10 september is er een gezellig openingstoernooi van Avior. Hou deze datum in de agenda dus vast vrij!!

Tot slot wensen we jullie een heerlijke relaxte vakantie en tot 10 september.

Jeugd Technische Commissie Avior

JTC-stelt-zich-voor.pdf