Home » Avior » Kleding
Kleding

KLEDING

Kleding bij Avior

Met ingang van het seizoen 2016-2017 spelen we bij Avior natuurlijk in een nieuwe uniforme kledinglijn; een wedstrijdshirt en een broek. Deze kleding wordt door de vereniging aangeschaft voor een periode van drie jaar en tijdens deze periode mogen competitiespelende leden gebruik maken van deze kleding. Voor het beheer van de kleding en alles wat daar omheen bij komt kijken is een kledingcommissie actief. Deze is te bereiken via kledingcommissie@vv-avior.nl.

Kledingmaten doorgeven via de website

Iedereen wordt automatisch gemaild naar het e-mailadres dat bij ons bekend is met de vraag de voorkeur kledingmaat van zowel shirt als broek door te geven. Met deze informatie kan tijdens het inpakken van de tassen zoveel mogelijk rekening gehouden worden. Mensen die de vraag niet hebben ontvangen kunnen deze mail alsnog ontvangen door op deze link te klikken. In deze mail staat een persoonlijke link naar de pagina waarop dit ingevuld kan worden.

Verantwoordelijkheden en reglement

De kledingcommissie is verantwoordelijk voor het aanschaffen en verspreiden van de kleding richten de teams. De teams (trainers/coaches/aanvoerders) zijn verantwoordelijk voor het onderhouden van de kleding op de juiste wijze. Bij het ophalen van de kleding aan het begin van het seizoen wordt de persoon die de kleding komt halen gevraagd om namens het team een kledingcontract te ondertekenen. Hierin staat opgenomen hoeveel kleding aan het team wordt uitgeleend, alsmede een verwijzing naar het kledingreglement. Hierin staat ondermeer de wijze waarop de kleding gebruikt en onderhouden dient te worden. Het kledingreglement 2016-2019 is ook als pdf aan deze pagina toegevoegd.

Verenigingskleding

Naast de uniforme wedstrijdkleding is het mogelijk om zelf verenigingskleding te bestellen. Dit kan twee maal in het seizoen via onze webshop die wordt gefaciliteerd door onze kledingpartner One Sportswear.

Klik hier om naar de webshop (http://aviorshop.onesportswear.nl) te gaan.

Sponsoring

Sponsoring van teams in de vorm van teamkleding verloopt via de sponsorcommissie